Det er ikke for ingenting, at man siger, at et hundeliv er et liv i balance. For det meste er det jo sandt – også selvom det kan være hårdt arbejde, især når man først har fået smag for denne herlighed. Dette indlæg handler ikke om at overbevise dig om, at du skal have en hund (selvom jeg personligt mener, at alle burde have en), men derimod om de ting, som jeg har lært af mit eget hundeliv – og det er:

At sige nej kan være lige så svært, som det er at sige ja.

Ja, hunde skal trænes – men de skal også have lov til at være hunde.

Hunde har brug for motion – både fysisk og mentalt.

En hund kan ikke altid lade sig styre af sin mavefornemmelse.

Hvad der virker for en hund, virker ikke nødvendigvis for en anden.

Hunde er ikke engle – og det er okay.

Hunde kan ikke altid lære fra et “nej”.

Det er okay at have dårlige dage – også som hundeejer.

En hund kan være din bedste ven – men husk, at du altid er ansvarlig for dens handlinger.

Derudover har jeg også lært, at hunde ikke er mennesker – selvom vi ofte glemmer det. De tænker ikke som os, føler ikke som os og opfatter verden på en helt anden måde. Og det er okay! Det er faktisk en af de ting, jeg bedst kan lide ved dem. Deres uforudsigelighed og deres evne til at leve i nuet er noget, vi kan lære meget af.

Så hvad venter du på? Gå ud og få dig en hund! 🙂

PS: Hvis du ikke er klar til at tage det store spring, kan du altid starte med at gå nogle dejlige lange ture sammen med en firebenet ven. 🙂

Det er ikke for ingenting, at man siger, et hundeliv er et liv i balance. For det meste er det jo sandt – også selvom det kan være hårdt arbejde især når man først har fået smag for denne herlighed. Jeg personligt mener alle burde have en hund, men dette indlæg handlede ikke om at overbevise dig, men derimod de ting jeg har lært af mit eget hundeliv.

Med ❤️ fra TekstGuru