Den Bedste Robotstøvsuger til Dyrehår

Som katteejer (eller hundeejer) ved du nok at det kan være en større kamp, at få bugt med de mange kattehår. Katte har tendens til at fælde hår – nogle tidspunkter mere end andre – men ikke desto mindre tabe hår. Deres pels bliver skiftet ud, og så kan det gå stærkt med at nye klumper af hår dannes rundt i hjørnerne, under sofaen og langs kanterne.

Du ved garanteret at det kan være uoverskueligt at skulle tænke på støvsugningen. Man kunne hvert fald nemt forestille sig at man hellere ville bruge tiden på at slappe af eller på noget andet produktivt. Netop dette er der mulighed nu, eftersom robotterne har taget støvsuger-markedet med storm. En robotstøvsuger kan være ganske anvendelig i hjem med kæledyr, da de kan køre i tide og utide. Mange af de moderne robotstøvsugere kan man indstille til at køre på planlagte tidspunkter eller blot sætte i gang når det passer ind. Det kan eksempelvis være mens du er på arbejde eller mens du er ude og gå en tur – måske med din hund eller kat.

I dette indlæg vil der blive kigget nærmere på nogle af de bedste robotstøvsugere til hundehår, som kan hjælpe dig med de mange dyrehår, som hurtigt hober sig op på gulvet. En robotstøvsuger til dyrehår kan være en værdsat hjælp i hverdagen, hvor man dermed kan fokuserer på at lave andre spændende ting. Læs mere om 3 af de bedste robotstøvsugere til kattehår her.

iRobot Roomba 980 – den bedste robotstøvsuger til hundehår og kattehår

iRobot Roomba 980 er en af de absolut bedste robotstøvsugere på markedet, og dermed også en af de bedste robotstøvsugere til dyrehår. Denne robotstøvsuger har et hav af smarte funktioner, som er med til at kunne effektivt fjerne de dyrehår, som har hobet sig op. Den mest irriterende del af støvsugning er forberedelsesarbejdet. Hvis du vil undgå at lave tusindvis af små små passager med et gammel traditionel støvsuger, skal du investere en betydelig mængde tid på at hente og lægge legetøj, rense tøj og flytte møbler. Desværre tilbyder mange robotstøvsugere ikke betydelige forbedringer i denne henseende. Deres instruktionsmanualer advarer dig om at rydde op i forvejen, hvis du ikke vil have din robotstøvsuger til at sidde fast. De kommer ofte med smarte funktioner (infrarøde målere, laserteknologi eller andre navigeringshjælper) til at undgå at kører ind i ting.

Men iRobot Roomba har eksisteret længe nok for at vide, at dette ikke nødvendigvis er en tids- eller energibesparende.  iRobot Roomba 980 kan kører i lang tid og sørge for alt rengøring, uden at du behøver at gøre noget særligt. Hvis du er villig til at lægge kontanter, er dette det bedste robotstøvsuger til hundehår du kan få.

En robotstøvsuger du vil elske

iRobot Roomba 980 har tre knapper på chassiset: en “Hjem” knap til venstre, en “Clean” knap i midten og en “Spot” knap til højre, som kan bruges til at bevare strømmen og kun rengøre, hvor der er rod. Du behøver ikke starte jobbet fra Roomba selv, da der er en medfølgende app, du kan bruge på iOS og Android til manuelt at betjene robotten og planlægge, hvornår den skal rense.

Du kan se, hvilken tilstand Roomba 980 er i, ved at tjekke dens indikatorlamper, der vises over knappen Clean. Det velkendte Wi-Fi-logo lyser for at indikere Roomba’s forbindelsesstatus, mens et fejlsøgning symbol vil dukke op, hvis noget er gået galt. Roomba fremviser derefter et fejlnummer, hvis løsning er let at google sig frem til. Batteriindikatoren er også ret ligetil, og den bliver blinker gul, hvis opladningen er nødvendig, eller vises grøn, når robotten er klar til afgang. Der er også et rødt papirkurv der lyser op når skraldespanden er fuld.

Denne støvsuger har masser af kraft til at køre det over de ujævne dele af dit hus, og er kraftfuld sugeevne, der kan suge de mange dyrehår op. Derudover har den en medfølgende app, der er nem at bruge og intuitiv nok til, at din ens knap så teknologiske nabo kunne programmere denne robotstøvsuger.

Samsung Powerbot R7070

Denne smarte samsung robotstøvsuger er også glimrende til hundehår. Modellen er blevet vurderet til at være en af de absolut bedste modeller til hår fra blandt andet katte. Det er ikke nemt at holde et hus rent. Heldigvis er der en bred vifte af robotstøvsugere at vælge imellem i denne tid, hvoraf de fleste kan automatiseres eller programmeres på en eller anden måde. Samsung Powerbot R7070.Robotstøvsugeren renser usædvanligt godt, fungerer sammen med både Alexa og Google Assistant, og integrerer fuldt ud med resten af ​​Samsungs tilsluttede-hjem sortiment. Den eneste bummer er, at den er lidt for stor til at passe ind under nogle møbler, hvor der typisk kan samle sig støv og hår.

Samsung Powerbot R7070 er en gadget, der synes at have sin egen karakter, dels på grund af den måde, den er designet på. Powerbot R7070 sort-og-grå design passer ikke til alles indretning, men et aspekt af dets design vil gavne alle: Den er upåklageligt nemt at rengøre. Robotstøvsugeren anvender et gennemsigtigt, topbetjent skraldespand, som du kan trykke ud med et tryk på en knap. Når du har fjernet skraldespanden, glider filteret ud, så du kan dumpe dets indhold i skraldespanden. Filteret kan også vaskes, og du kan køre det under vandhanen med en smule opvaskemiddel til at rense det.

Hvis du er på markedet for en robotstøvsuger, der kan rydde op efter dine kæledyr, og alt hvad de efterlader, og få madskrotene i hjørnerne, er Samsung Powerbot R7070 et værdigt bud. Den er god til at navigere rundt om huset og i hjørner – så længe du husker at samle dit tøj på rengøringsdage. Denne effektive robotstøvsuger er også nem at rengøre, hvilket gør det mere som et husholdningsapparat end nogle af de andre, mere utilitaristiske robotstøvsugere. Samsung Powerbot R7070 er lidt større end iRobot Roomba 980, men den renser bedre. Hvis du kan lide ideen om at “indstil og glem”, er Powerbot R7070 det rette valg – det fungerer bare.

Find den bedste robotstøvsuger til dig

Du bør gå med den robotstøvsuger, der vil fungere bedst i dit hjem. Det gode ved iRobots Roomba-støvsuger er, at der er noget for enhver smag. Afhængigt af dine prioriteter kan det bedste Roomba være en, der har en masse “topklasse” funktioner og muligheder, eller en, der giver solid rengøringskraft, mens man går lidt ned på den teknologiske kunnen. Vælg ikke et iRobot Roomba baseret på fancy funktioner, som du alligevel aldrig bruger. Grav ind i hver enkelt models specifikke egenskaber, overvej hvilken type du er og hvilken slags støvsugning du har brug for dagligt eller ugentligt. Har du kæledyr, bør du selvfølgelig vælge en robotstøvsuger som er god til hundehår.

Hvis du bor i et mindre hjem eller lejlighed, har du måske ikke lyst til eller brug for de ekstra klokker og fløjter (læs: fancy navigation eller en automatisk støvdispenser). Hvis du har flere kæledyr, der løber rundt, kan du tænke på at investere i et Roomba med kraftigere sugekræfter (som 980 eller 866).

Køb fra en autoriseret forhandler

Du vil sikkert finde en overflod af iRobot robotstøvsugere, der er til salg på internettet. Nogle af disse er udgåede modeller, andre er limiteded edition mens nogle få er internationale modeller. iRobot selv har opfordret til kun at købe fra firmaet eller fra autoriserede sælgere, da man hermed sikre garantidækning, hvis noget skulle gå i stykker.. Amazon er en af ​​iRobots autoriserede forhandlere, men vær også opmærksom på tredjeparts sælgere her. Sørg for, at produktbeskrivelsen siger “Leveres og sælges af Amazon.com.”. Udover Amazon, er der en del andre forhandlere. Se forhandlere af de bedste robotstøvsugere til hundehår her.

Hav rimelige forventninger til din robotstøvsuger

Udtrykket “robot” kommer med konnotationer af komplet automatisering, men for at være ærlig kan din kommende robotstøvsuger ikke gøre alt. Robotstøvsugere blev ikke nødvendigvis designet til at erstatte den traditionelle støvsugere, men mere som et komplimenterende produkt – de er mere til det daglige støv og snavs, der samles i de vanskelige steder i dit hjem. Tænk på det på denne måde: Med en robotstøvsuger kan du sandsynligvis kaste krummer på gulvet uden at panikke –  og du ved også, at gulvet under din seng vil være langt renere end det nogensinde har været. For større, mere omfattende spild, som du vil slippe af med straks (og ikke vent på at din robotstøvsuger når dertil), vil du nok være mere tilbøjelig til at finde din gamle støvsuger frem.