Har du kat, kender du sikker til, at din kat ligesom mennesker har sine præferencer og yndlingsretter. Katte lader sig ikke spise af med hvad som helst. Køb den bedste kattefoder til din kat hos Canem uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udover kattemad kan Canem tilbyde et stort udvalg af forskellige produkter til katte. Gør noget godt for din kat og find en række produkter til katte af høj kvalitet.

Hvilken kattefoder skal du vælge?

Afhængig af din kats alder er der forskellige ting, du bør tage højde for, når du vælger kattefoder. Det er vigtigt, at katte får de rigtige næringsstoffer. Er din kat stadig killing, er det også nødvendigt, at kattefoderet indeholder både næring og kalorier, så den får god energi at forbrænde. Er din kat voksen, skal den også have masser af proteiner og vitaminer. Vitaminer er godt for pelsen, så den holdes sund og flot.

Forkæl din kat med varieret kost

Ligesom mennesker kan katte også blive træt af at spise den samme ret hver eneste dag. Der er rige muligheder for at vælge varieret kost til din kat. Vælg mellem forskellige smagsvarianter som kylling, tun, lam og andre smage. Så bliver din kat helt sikkert glad og vil glæde sig til at tage for sig af retterne. Har din kat en sensitiv mave, kan du få råd og vejledning til, hvilken kost du skal vælge.

Tørfoder er godt og praktisk for alle katte

Det er en god idé at kombinere din kats kost med tørfoder. Ved at stille en skål tørfoder frem til katten, kan den selv vælge, hvornår den har lyst til at spise i løbet af dagen. Tørfoder har også den fordel, at det er godt for tænderne, idet tørfoderet gnider tænderne og forhindrer tandproblemer. Kombiner tørfoder med vådfoder, så får din kat en varieret kost og kan holde en god vækstbalance. Rigelig vand er også vigtigt for vækstbalancen, hvis din kat spiser meget tørfoder.

Kattelegetøj er ideelt til den legesyge kat

Alle katte er forskellige, men de fleste katte elsker at aktiveres med kattelegetøj. Du kan købe et stort udvalg af kattelegetøj med alt fra drillepinde, tøjdyr til legetelte og meget andet. Katte elsker at lege fangeleg og kaste sig rundt efter noget, der bevæger sig. Der findes også mere intelligent kattelegetøj, hvor katten skal flytte rundt på brikker med poten for, at legetøjet reagerer med en lyd eller andet.

Gå ikke ned på udstyr til din kat

Du kan få alt muligt praktisk og flot udstyr til din kat. Skal du på køretur, er en kattesele og et transportbur anvendeligt. Et transportbur er godt at have, så din kat ikke bliver bange og utryg, når den skal transporteres. Du kan også købe flotte halsbånd til katte. Find et kattehalsbånd der passer til lige netop din kat. Med en lille bjælde på halsbåndet er det nemt at høre, hvor din kat befinder sig. Gå aldrig ned på udstyr til din kat.